Service Pack 3 за Windows XP вече е на разположение за сваляне

  Share
  avatar
  Petroff
  Администратор

  Брой мнения : 198
  Age : 29
  Местожителство : Шумен
  Работа/Хоби : Hostatme Owner / Web Designer & Developer
  Registration date : 14.02.2008

  Service Pack 3 за Windows XP вече е на разположение за сваляне

  Писане  Petroff on Сря 07 Май 2008, 16:49

  Дребна несъвместимост забави пускането на сервизния пакет, но проблемът е отстранен и отлагането беше само за няколко дни.

  Windows XP Service Pack 3 вече може да бъде свален от Download Center секцията на официалния сайт на Microsoft. Актуализираният сервизен пакет е на разположение и през услугата Windows Update (б.р. като трябва да се има предвид, че въпросният линк действа само, ако работите с Internet Explorer).
  Пускът на SP3 за Windows XP се позабави с няколко дни спрямо първоначално обявената дата, тъй като Microsoft откри някои несъвместимости между Windows XP SP3, Vista SP1 и софтуера Dynamic Retail Management Software (специализирано търговско приложение на Microsoft). Според софтуерния гигант проблемът е решен чрез корекция в Windows Update филтъра. Според официалната информация, Microsoft е възстановила и автоматичната актуализация на Vista SP1, която беше спряна за кратко след откриването на въпросната несъвместимост.
  Повече подробности за самия Windows XP Service Pack 3 и новите неща в него пък могат да се научат и от TechNet секцията на сайта на Microsoft.

   В момента е: Чет 20 Сеп 2018, 22:02