KDE 4.1 - "Don't Look back"

  Share
  avatar
  GRIM_REAPER

  Брой мнения : 12
  Registration date : 29.02.2008

  KDE 4.1 - "Don't Look back"

  Писане  GRIM_REAPER on Сря 30 Юли 2008, 09:25


  От днес може да се свалят пакетите за финалната версия на КДЕ 4.1, за ползващите Кубунту на сайта http://kubuntu.org има указания как може да стане това. За всички останали дистрибуции, ще трябва да потърсите готови пакети или да ги компилирате от изходният код.
  Самата весия 4.1 е втората ключова за серията 4, която излиза и за разлика от първата 4.0 е доста по - стабилна, голяма част от приложенията на 3.х са пренесени с изцяло нова визия и възможности.
  КДЕ 4.1 е изключителна крачка напред за графичните десктоп среди с отворен код, давайки възможност на ОС с отворен код да разбият монопола на Windows и OS X.

  Въпреки критиките на консервативните потребители, за изцяло променената визия, е трудно да не се признаят възможностите и крачката напред към съвършенство които екипът на КДЕ направи. Ето и няколко screenshot-s, на новата версия. Даваме кораж на всеки, който иска да се потопи в красотата на изцяло стабилен и красив десктоп, да изпробва някоя от дистрибуциите за които КДЕ 4.1 има интегрирани пакети.

  shot1
  shot2

   В момента е: Чет 20 Сеп 2018, 22:04